Flinterdun gesneden carpaccio van ossenhaas geserveerd op een bedje van ijsbergsla truffelmayonaise, pijnboompitten, kaassnippers, zongedroogde tomaatjes en rucola
€ 15,50
Steak tartaar
Tartaartje van ossenhaas, augurk, kappertjes en rode uitjes geserveerd met zwarte truffelsaus en een gegaard of rauw eitje
€ 17,00
Zalmtartaar met garnaaltjes
Tartaartje van gerookte zalm en Hollandse garnaaltjes, mosterd, rode uitjes augurk, kappertjes geserveerd met dillesaus en veldsla
€ 17,00
Calamaris
Gefrituurde calamaris met aioli
€ 12,00
Hollandse garnalencocktail
Hollandse garnalen geserveerd op een bedje van ijsbergsla met appel overgoten met whisky-cocktailsaus
€ 17,50
Gamba’s in knoflookolie
5 gamba’s waar de kop en staart nog aan zit in knoflookolie uit de oven
€ 17,00
Vis hors d’oeuvre
2 gamba’s waar de kop en staart nog aan zit, calamaris met ailoi, gepaneerde mosselen, gerookte zalm met dillesaus en Hollandse garnalen met cocktailsaus geserveerd met toast
€ 20,50
Vegetarisch gerechten
Falafel burger
dubbele falafelburger-ui-augurk-brioche bol-tomaat-guacamole en cheddar, geserveerd met friet en salade