Brasserie de Bourgondier dinerkaart

Dinerkaart

Voorgerechten

  • Tomatensoep

    Met brood en kruidenboter

    € 5,00
  • Soep van de dag

    Met brood en kruidenboter

    € 5,00
  • Breekbrood met smeerseltjes

    € 5,00
  • Gebakken champignons met toast

    Champignons gebakken in kruidige knoflook

    € 8,50
  • Carpaccio van ossenhaas

    Flinterdun gesneden carpaccio van ossenhaas geserveerd op een bedje van ijsbergsla truffelmayonaise, pijnboompitten, kaassnippers, zongedroogde tomaatjes en rucola

    € 12,50
  • Steak tartaar

    Tartaartje van ossenhaas, augurk, kappertjes en rode uitjes geserveerd met zwarte truffelsaus en een gegaard of rauw eitje

    € 13,50
  • Zalmtartaar met garnaaltjes

    Tartaartje van gerookte zalm en Hollandse garnaaltjes, mosterd, rode uitjes augurk, kappertjes geserveerd met dillesaus en veldsla

    € 13,50
  • Calamaris

    Gefrituurde calamaris met aioli

    € 10,50
  • Hollandse garnalencocktail

    Hollandse garnalen geserveerd op een bedje van ijsbergsla met appel overgoten met whisky-cocktailsaus

    € 13,50
  • Gamba’s in knoflookolie

    5 gamba’s waar de kop en staart nog aan zit in knoflookolie uit de oven

    € 13,50
  • Vis hors d’oeuvre

    2 gamba´s waar de kop en staart nog aan zit, calamaris met ailoi, gepaneerde mosselen, gerookte zalm met dillesaus en Hollandse garnalen met cocktailsaus geserveerd met toast

    € 15,50

Vegetarisch gerechten

  • Vega burger

    Burger van vegetarisch gehakt-ui-augurk-brioche bol-tomaat-guacamole en geitenkaas, geserveerd met friet en salade

    € 15,50
  • Pasta Bolgonese

    Vegetarisch gehakt, kruidige tomatensaus en diverse groenten, bestrooid met kaas

    € 18,50

Hamburgers

  • Hamburger Old American

    100% rundvlees, krokante uitjes, tomaat, augurk, sla, bacon, cheddar kaas en BBQ saus

    € 15,50
  • Hamburger speciaal

    100% rundvlees, gebakken uitjes, bacon, champignons, kaas, spiegel eitje, tomaat, augurk, ijsbergsla en BBQ saus

    € 17,50

Kleine Bourgondiërs

  • Kipnuggets

    Met friet en appelmoes - Kinderijsje toe

    € 7,50
  • Frikadel

    Met friet en appelmoes - Kinderijsje toe

    € 7,50
  • Kroket

    Met friet en appelmoes - Kinderijsje toe

    € 7,50
  • Vissticks

    Met friet en appelmoes - Kinderijsje toe

    € 8,50

Vleesgerechten

  • Wienerschnitzel

    Gepaneerde varkenshaasschnitzel van 200 gram

    € 18,00
  • Bourgondische schnitzel

    Gepaneerde varkenshaasschnitzel met ui, paprika, champignons spekjes en een gebakken spiegel ei

    € 21,50
  • Saté van kipfilet

    Kipfilet saté geserveerd met pindasaus, kroepoek, knapperige taugé en krokante uitjes

    € 16,50
  • Saté van Ossenhaas

    Ossenhaas saté geserveerd met pindasaus, kroepoek, knapperige taugé en krokante uitjes

    € 18,50
  • Saté van gamba’s

    Gamba’s saté overgoten geserveerd met pindasaus, kroepoek, knapperige taugé en krokante uitjes

    € 18,50
  • Gegrilde kipfilet

    Heerlijk te combineren met één van onze bijgerechten

    € 18,00
  • Gegrilde kipfilet “Paris”

    Kipfilet gevuld met roombrie, warme walnoten en honing

    € 21,50
  • Gegrilde varkenshaas

    Heerlijk te combineren met één van onze bijgerechten

    € 18,00
  • Biefstuk van diamanthaas

    Heerlijk te combineren met één van onze bijgerechten

    € 21,00
  • Thai beef

    Reepjes ossenhaas geserveerd met roergebakken groenten in een Thais sausje en rijst

    € 21,50
  • Mixed grill

    Saté met satésaus, biefstukje van ossenhaas , kipfilet, varkensschnitzel geserveerd met 3 sausjes

    € 27,50

Bijgerechten

  • Sauzen

    Pepersaus, champignonsaus of stroganoffsaus

    € 4,00
  • Gebakken champignons

    € 4,00
  • Gebakken uitjes met spek en champignons

    € 4,50
  • Oosterse roerbak groenten

    € 4,50

Visgerechten

  • Zalmfilet met een amandel korstje

    Op de huid gebakken zalmfilet met een krokant laagje van amandelen en mosterd geserveerd met een saus van de chef

    € 20,50
  • Sliptongetjes

    Sliptongetjes gebakken in de roomboter

    € 23,50
  • Sliptongetjes “Picasso”

    Sliptongetjes gebakken in de roomboter geserveerd met vers fruit afgeblust met Grand Marnier

    € 26,50
  • Zeebaars filet met Hollandse garnaaltjes

    Op de huid gebakken zeebaarsfilet bestrooid met Hollandse garnaaltjes

    € 24,50
  • Trio van vis

    Combinatie van zalmfilet met een saus van de chef, sliptongetje en 3 gamba’s

    € 24,50
  • Thaise gamba’s

    Gamba’s waar de staart en staart nog aan zit, roergebakken in de knoflook geserveerd op een bedje van diverse roergebakken Thaise groenten en rijst

    € 23,50
  • Zeetong à la Meunièr

    Hele zeetong gebakken in de roomboter

    € 42,50
© 2021 Brasserie de Bourgondier.
Alle rechten voorbehouden.
Realisatie door Yorlinq.

WhatsApp chat

Hieronder zie je de mensen welke jou graag te woord staan. Kijk wie er online is, klik erop en start een WhatsApp gesprek.