Skip to main content

Wijnkaart

Huiswijnen

Vinotage merlot rood

Donkerrode wijn met een paars accent met vooral roodfruit aroma’s wat niet expressief aanwezig is. Hij heeft een elegante doch toegankelijke structuur, in zijn afdronk heeft hij een lichte kruidigheid.

Vinotage rosé

Mooie lichte rosé. Hij is licht fruitig waarbij roodfruit en granaatappel herkenbaar zijn. Hij is toegankelijk, rond en lichtvoetig in de afdronk.

Vinotage wit

Eerste smaakaanzet is medium geprononceerd fris met expressief fruit en vervolgens in de afdronk tonen van citrus en groene appeltjes. De smaakstijl is licht en toegankelijk zonder enige vorm van houtlagering.

Vinotage wit zoet

Zachte witgele kleur met groene tinten. Fris en fruitige aroma’s van appel en ananas. De smaak is een mooie balans tussen frisheid en zwoele tonen. Hij is evenwichtig met een langdurige ronding in de mond.

Mousserende wijnen

Champagne Moët et Chandon Brut

Een wit gouden kleur die omringd wordt door uitgesproken aroma’s van onder andere lindebloesem, brooddeeg en toast. In zijn smaak is hij zacht en fris met een levendige en romige structuur!

Cremant de Loire Brut

Heldere goud gele kleur. Witfruit aroma’s. In zijn smaak is hij mond vullend met een verfijnde mousse met een verfrissende toon van groene appel en peer.

Prosecco Rima d’Oro

Licht heldergeel met groene tinten. Zuivere neus met expressieve aroma’s van citrusfruit en groene appel. De smaak is zeer goed in balans, met frisse fruittonen en een klein en plezierig zuurtje, een goede lengte en een stevige mousse.

Witte wijnen

Vintense Chardonnay of Merlot

Deze wijnen zijn gemaakt van de bekendste druiven- rassen. Ze hebben de duidelijke karakteristieken van de wijnen maar zonder de alcohol.

Johannes Egberts Spätlese süß

De wijn heeft een witgele kleur en is zeer uitbundig in de geur met steenvruchten en een iets bloemige geur. Volle en romige smaak van tropische vruchten. De middellange afdronk is vol en zoetig.

Terroir Grinou Sauvignon Blanc

Licht gele aromatische wijn. Op de neus iets vegetaals (groene paprika). In de smaak droge wijn met klein zoetje, zuurtje en in afdronk een bittertje (ananas-grapefruit).

Chablis La Meulière

In de eerste aanzet meteen een nootachtige zweem met wat mango en zuivel. Frisse smaak met citrus en abrikoos en wat noot en boterachtige tinten.

L’Incontournable Chardonnay

Mooie helder gele kleur met goud omringt. In de geur frisse fruittonen als citrusfruit en appel welke mooi in balans zijn met een romig karakter. In zijn smaak een licht vettige structuur.

Domaine Jux Pinot Gris Reserve

Zijn kleur is strogeel, expressieve en verfijnde geur met aroma’s van vers geel fruit gevolgd door een subtiel vleugje getoast. In de mond is de wijn soepel met een grote lengte in de afdronk gevuld met sappig fruit.

Rosé wijnen

Galabert Pic Saint Loup

Bleke kleur van roosachtig roze. Zijn geur is gevuld met vanille en rood fruit. Ook de geur is gevuld met fruit. In zijn smaak een mediterraan karakter, de wijn heeft een mooie balans tussen fruit en stevigheid.

Rode wijnen

Vintense Chardonnay of Merlot

Deze wijnen zijn gemaakt van de bekendste druivenrassen. Ze hebben de duidelijke karakteristieken van de wijnen maar zonder de alcohol.

Ribeiro Santo Reserva

Een robijnrode kleur met een complex aroma van donker fruit, specerijen. In de smaak goed geïntegreerde zuurgraad en hout tonen met een levendige afdronk.

Les Berchets Merlot Cabernet Sauvignon

Een intens paars gekleurde wijn. Geuren van zoete kersen en pruimen hebben zich rijkelijk ontplooid. In zijn smaak ook duidelijke fruit tonen gecombineerd met noten en vanille. De wijn is delicaat en soepel.

Cinco Sentido Malbec Reserva

Een intens diepe rode kleur met paars tinten. Zeer rijk gevulde aroma’s van rijp donker fruit, gecombineerd met vanille en leer. In zijn smaak is hij rijk gevuld met rijpe tonen in de mond met fijne nuances.