Voorgerechten van Brasserie de Bourgondiër

Voorgerechten

Gamba’s in knoflookolie

5 reuze garnalen in de knoflookolie uit de oven

€ 12,50
Hollandse garnalen cocktail

Hollandse garnalen geserveerd op een bedje van ijsbergsla met appel overgoten met een Whisky-cocktailsaus

€ 12,50
Gebakken champignons met toast

Champignons gebakken in kruidige knoflook

€ 7,50
Steak tartaar

Tartaartje van ossenhaas, sjalotjes, kappertjes en rode uitjes
geserveerd met zwarte truffelsaus

€ 12,50
Carpaccio van ossenhaas

Flinterdun gesneden carpaccio van ossenhaas, truffelmayonaise, pijnboompitten, Granda padona, zongedroogde tomaatjes, gemengde sla en rucola

€ 11,50
Mandje brood

Met 3 smeerseltjes

€ 4,00
Soep van de dag
€ 5,00
Vis Hors D’Oeuvre

combinatie van gerookte zalm, Hollandse garnalen, calmaris en 2 gamba's

€ 13,50
Calamaris

gefrituurde calamaris met aioli

€ 10,50
Stadsplein 4 | Capelle aan den IJssel | Tel. 010 203 67 19
© 2019 Brasserie de Bourgondiër. Alle rechten voorbehouden.

Hallo daar!

Kunnen we je misschien ergens mee helpen?

Als je hieronder op de groene knop klikt opent je WhatsApp en kun je met ons appen.

Klik op de knop hieronder.

Accepteer het verzoek.

Start een WhatsApp chat.

Open WhatsApp