Voorgerechten van Brasserie de Bourgondiër

Voorgerechten

Mandje brood

Met 3 smeerseltjes

€ 5,00
Soep van de dag
€ 5,00
Gebakken champignons met toast

Champignons gebakken in kruidige knoflook

€ 8,50
Calamaris

gefrituurde calamaris met aioli

€ 10,50
Gepaneerde mosselen

Gefrituurde mosselen met cocktailsaus en aioli

€ 10,50
Carpaccio van ossenhaas

Flinterdun gesneden carpaccio van ossenhaas, truffelmayonaise, pijnboompitten, Granda padona, zongedroogde tomaatjes, gemengde sla en rucola

€ 12,50
Steak tartaar

Tartaartje van ossenhaas, sjalotjes, kappertjes en rode uitjesgeserveerd met zwarte truffelsaus en een eitje

€ 12,50
Hollandse garnalen cocktail

Hollandse garnalen geserveerd op een bedje van ijsbergsla met appel overgoten met een Whisky-cocktailsaus

€ 12,50
Gamba’s in knoflookolie

5 reuze garnalen in de knoflookolie uit de oven

€ 12,50
Vis Hors D’Oeuvre

Combinatie van gerookte zalm, Hollandse garnalen, calmaris en 2 gamba's

€ 14,50
Stadsplein 4 | Capelle aan den IJssel | Tel. 010 203 67 19
© 2020 Brasserie de Bourgondiër. Alle rechten voorbehouden.

Hallo daar!

Kunnen we je misschien ergens mee helpen?

Als je hieronder op de groene knop klikt opent je WhatsApp en kun je met ons appen.

Klik op de knop hieronder.

Accepteer het verzoek.

Start een WhatsApp chat.

Open WhatsApp